Post by harhkerranslowin on Feb 7, 2022 0:32:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator de coduri aur ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
A copiat pixel gun 3D
Deci, există o eroare îngrozitoare în modul teren de luptă. Nu există niciun fel de arme. Cândva era grozav, dar acum este destul de plictisitor, deoarece cel mai bun mod nu funcționează. Vă rugăm să reparați!
Mad GunZ shooting games online Veiksmas tnde
Ordia আর্কেড ddzj
Ar putea fi mult mai bine cu mecanica, dar în general un joc grozav
Omule, jocul tău se înrăutățește. Îți dau două stele din cauza acelor hackeri mă omoară într-o singură fotografie și zboară, este atât de enervant. Nu pot raporta la pagina ta de Facebook pentru că nu știu care este pagina ta de Facebook. Îți dau două stele chiar de data aceasta dacă nu vrei să faci un sistem de raportare, voi părăsi acest joc pentru totdeauna!
îmi place
Foarte frumos jocu il recomand
Uau, omule, acum câțiva ani, acest joc era uimitor, dar acum fiecare lucru s-a încurcat, totul este mai scump și pistolul nitro nu este puternic. Ahh, cea mai proasta actualizare, imi doresc ca jocul sa fie normal, asa cum a fost in ultimii ani 😔😩😒
Nu este redabil nu se termină încărcarea bruh
E ca și cum trebuie să ne luptăm cu alți luptători și ca și tine la început ți-ai pierde pisica și pisica ta se numește mr. pufos, dar atunci când dl Fluffy intră într-un portal, intri în Portal mai multă acțiune, așa că atunci când mergi la săraci, vei întâlni doi tipi, unul arată ca o prințesă, iar altul arată ca un bărbat și, la fel, poți alege diferite arme și grenade diferite. și instrumente diferite.
jocul este bun, dar plin de reclame dacă las un anunț de cameră dacă câștig un reclamă nu-mi plac reclamele, vă rugăm să remediați problema sau voi suna poliția dacă văd această problemă din nou, voi analiza prost, dar jocul este minunat.
Acesta a fost un joc grozav, dar în cele din urmă a devenit din ce în ce mai mult plătit pentru a câștiga, iar acum nu mai este deloc distractiv, ca să nu mai spun că am petrecut un an economisind în monede de joc, doar pentru ca ei să schimbe articolul pe care mi-l doream în altul. valută. ARGH! A fost un joc grozav, ucis de AD-uri.
Îi acceptabil
Mad GunZ بازی های آنلاین پرتحرک syw
Îmi place acest joc înainte și acum, dar s-a schimbat ceva. Este comunitatea, a fost distractiv fără hacking până acum este foarte toxic (după părerea mea) mulți oameni au continuat să joace rol în chat și nu au jucat, ceea ce este bine, dar au păstrat rostind cuvinte care încalcă regulile. Ceilalți fel de js harkers, există o mulțime de hackeri în modul de joc și battle royale, battle royale are cei mai mulți hackeri. Vă mulțumim pentru lectura
Joc grozav, personalul/dezvoltatorii ascultă ceea ce spui, dar nu des ca alte jocuri. De asemenea.... faceți niște hărți noi
este pe jumătate decent. pixel art-ul este destul de bun, dar muzica și efectele sonore sunt foarte proaste în opinia mea.
Aplicația este atât de minunată
Jocul este bine și incitant, totuși aproape oricine joacă jocul. Aș spune că nu are rost să faci acest joc fără ca cineva să-l joace. Dacă voi, băieți, nu doar să vă puneți efortul în jocuri noi, dar și să le puneți și aici, am fi bucuroși.
În acest joc, problema este problema ping-ului net care funcționează lent, așa că am rezolvat-o, apoi am 5 stele Ok
Acest joc nu merită nici măcar 1 stea odată ce am fost într-un meci și inamicul a fost un singur împușcător din raza inf și gloanțele lui treceau prin pereți!! Acest joc este plin de hackeri. Am fost în meciuri cu hackeri zburători, hackeri cu raze X și hackeri cu o singură lovitură. Nu recomand deloc acest joc, există cel puțin 1 hacker la fiecare meci. Menționez că atât de mulți jucători pot trage rapid lansatoare de rachete cu muniție inf? Jocul de gunoi)
Îmi place, dar trebuie să mai adaugi ceva în el, ok
Încărcarea durează prea mult
Aceasta este o imitație de Fortnite pe care nimeni nu l-ar juca vreodată. Eu chiar joc jocul Lego pentru a obține experiență
Foarte frumos jocul. Adăugați saltul cu racheta, vă rog
joc bun dar are nevoie de niște îmbunătățiri în grafică și vă rog să extindeți hărțile, sunt foarte mici
111110pp00000
Jocul E Bun. Dar există prea mulți hackeri în joc și jocul este prea ușor de spart. Am 12 ani și am spart jocul cu ușurință. Evident că nu vreau să joc jocul cu un avantaj nedrept, dar spun doar să interzic hackerii. Mulțumesc foarte mult
De tot căcatul
Jocul este foarte bun, dar dezvoltatorul, dacă se poate, are un bug de joc pentru mine, o să joc acum în joc pentru a lupta Dar jocul pentru mine, după ce am terminat jocul, văd că nu a făcut-o. dă-mi orice XP, bani sau diamante. Acesta este un bug în joc. Vă rog să o reparați. Înainte nu era așa.
M-am supărat că am fost blocat de la chat, dar am zis că nun bad mad gunz este un gunoi, voi pleca ca dash dash dash, așa că oprește-te, mai degrabă mă uit la Flash
flippin se blochează la încărcare, remediază jocul!
Mad GunZ shooting games online Acțiune maz
Scoateți jocul stupid de tot
Prost
Mad GunZ shooting games online Acțiune maz
Cool, dar editarea avatarului tău pentru 3000 de pietre prețioase întotdeauna blochează jocul. Vă rugăm să remediați
Un joc bun vă sugerez să îl descărcați, dar nu l-am evaluat cu cinci stele, deoarece acum controalele pentru a muta playerul sunt lente și întârziate
Acest lucru este chiar foarte bun
Ye Good Game Doar despre erori și hackeri.. știi acel bug rpg pe care îl poți trage cu bombe rpg în cel mai rapid mod.. și arme dezechilibrate, dar încă e bine! *Continuă*
Acest joc este misto și distractiv de jucat. Dar există o problemă când jocul multiplayer se termină, nu pot apăsa butonul din spate al tabletei mele (Galaxy Tab A), așa că vă rog să o faceți puțin mai mică, mulțumesc
Au oameni care fac echipă și hacking
Este atât de leggit când vreau să merg și legg și legg
Joc tare, încercați, este puțin greu la început, foarte ușor la nivelul 7-max.