Post by harhkerranslowin on Feb 7, 2022 0:36:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WorldCraft: 3D Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinę ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ WorldCraft: 3D Block Craft 2022 version ▞▞▞
Sąžiningai, esu labai nusivylęs. ačiū, gali būti geriau. Ir jame yra per daug klaidų. Pavyzdžiui, išgyvenimo režimu turėtumėte gauti akmenį, anglį ir beveik visus blokus. Bet jūs negalite gauti akmens ar anglies. Tik vieną dieną, vieną dieną, kasdamas gavau 3 anglis. Ir aš buvau gana laimingas. Tąkart gavau ir akmenų, ir sukūriau dvi krosnis ir toje krosnyje sukūriau stiklą ir šviesą. Bet po kurio laiko nusprendžiau perkelti savo krosnį. Ir kai jį ištryniau, JIS NEPATEKO Į MANO INVENTORIUS. Vietoj to, IT buvo visam laikui IŠTINTAS. IR VISKAS, KĄ SU JO KURIAU, tas pats rezultatas. Pataisykite tai. Pašalinu šį žaidimą.
Vieną kartą praleidau 3 valandas prie pasaulio kūrimo dalykų ir įkėliau juos ir daugiau niekada nepamačiau pasaulio, išbandžiau viską, bet neveikia, bet be to, jis yra geras
월드 크래프트 : 블록 온라인 게임 어드벤처 uqz
WorldCraft: Mini World Craft Aventura izen
Labai įdomus žaidimas,tik gaila,kad labai retai sutinka lietuvių.
Turiu neišspręstų problemų su šiuo žaidimu, įvertinčiau nuliu žvaigždučių, jei galėčiau labai nusivilti, anksčiau buvo geras. yra keli skelbimai, kurių negaliu spustelėti, jie tiesiog neišnyksta, todėl turiu nuolat paleisti iš naujo, iš tikrųjų padarykite ką nors dėl to ir nieko nedarykite
Žaidimas yra puikus, bet aš turiu problemų su oda, kai išeinu iš žaidimo ir grįžtu prie odos, ant kurios turiu skirtingą odą, kodėl, bet ar galėtumėte tai išspręsti?
Tai geras žaidimas, bet yra klaidų, viena klaida yra ta, kad paskutinėje vietoje, kur buvote su inventoriumi, buvote dabar, todėl kartais turėsite kažką panašaus į kardą ir būsite pamatinės uolienos lygyje. Kitas dalykas yra tai, kad nėra naujo pasaulius, bet jei pastatėte namą pasaulyje ir išėjote į kitą pasaulį, jūs nematysite namo, o jūs galite pamatyti tik 2 pasaulius, jei turite daugiau, tai ištrina kitą pasaulį, nebent ištrinsite pasaulį, tada turėsite tik 2 pasaulius. ištaisyti šias klaidas.
Prašau, žaidimo kūrėjas, jums reikia tai perskaityti, todėl kai aš pradėjau žaisti, man buvo labai smagu, pasistačiau namą ir pradėjau čia gyventi, bet vieną dieną suprantu, kad išgyvenimo režime nėra nei vandens, nei lavos. kad jį rasčiau, bet, deja, ieškojau visur, bet neradau, o pamečiau Mahone ir visus kitus surinktus daiktus. Jei žaidime nėra vandens, neįmanoma auginti ūkio, todėl pridėkite jį kitame atnaujinime. Bet apskritai žaidimas yra💝🤘🤘
Manau, kad šis žaidimas yra gana geras, ypač kelių žaidėjų režimas, bet yra tam tikrų problemų, odos trikdžių, priedų ir valdiklių, išspręskite šias problemas, bet aš prašau šio žaidimo, jei galite leisti mums sukurti savo skinus, leiskite pridėti žmonių ir kalbėtis, pridėti daugiau blokų, pakeisti kūno tipą ir leisti mums susikurti paskyras su slaptažodžiais, jei padarysite bent kai kuriuos iš šių, įvertinsiu 5 žvaigždutėmis ir rekomenduosiu tai visiems savo draugams. 🙂👍
World craft neįsikelia į mano telefoną. Sukūriau savo charakterį, bandžiau patekti į pasaulį ir tai niekada nepasiteisino. Aš neįtraukiau manęs į pasaulį ir buvau tiesiog įstrigęs įkėlimo ekrane.
Saunus zaidimas
Tikrai smagu, kad man patinka iš anksto sukurti pasauliai, kuriuos galite išsaugoti ir sukurti savo, taip pat galite eksportuoti skinas į Minecraft. Tačiau monetų gauti tikrai sunku.
Labai myliu šį žaidimą! Jei būtų daugiau žemių, būtų daug smagiau. Kitaip šis žaidimas geras.
Tai puiki programa, aš žaidžiau šį žaidimą visą dieną, bet gali būti 💯 jei galėtumėte pridėti laiptų, bet net ir be jų man tai patinka
Keistas žaidimas, bet tik skaitomi žemėlapiai yra puikūs. Internetiniai pasauliai turi sielvartaujančių žmonių. Norėtume, kad turėtume tokius gabalus kaip planetos amatai, kurie sustabdytų sielvartojus. Veikėjai yra baisūs, ji nebuvo atnaujinta, tingus kūrėjas, nepažįstami žmonės ir dar daugiau vyksta šioje programėlėje. Mums reikia tinkamų statybininkų. Internetinių pasaulių kūrėjai yra tingūs. Žmonės yra kūdikiai, kaip 2 metų amžiaus. Padarykite grafiką geresnę. Kai iš naujo įdiegiau programą, praradau savo pasaulius (atsipalaidavau ir sukūriau įsilaužimus). Pereikite prie multicraft, kad pabėgtumėte nuo liūdinčiųjų.
Manau, kad ši programa yra gera, tačiau yra keletas dalykų, kuriuos reikia atlikti. Daug kartų ši programa mane atitolina ar net išmes. Dauguma keiksmažodžių, dėl kurių jis ištrina mano pranešimą, būtų tokie kaip „Am“ arba „After“. Ar galiu paprašyti, kad tai būtų sutvarkyta? Be to, aš prašau, kad galbūt būtų malonu pridėti daugiau blokų į žaidimą. Išskyrus tai, tai yra geras žaidimas. Man patinka žaisti vaidmenimis.
Šitas tame kaip mc
NEKENČU TO!!!!!!!! Jis nuolat kartoja, kad ATSIPRAŠYTA TINKLAS PRARAUS DĖL ŠIĄ DĖLĄ TAI PISSES ME OUT PLZ PAKEISKITE TAI, MY GODDAMN NET YRA ŠIAME ŽAIDIMJE, YRA LABAI JAUTRUS LEMTAMS TINKLUI IR KAS YRA SU BENDEMEIS 1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tai labai geras žaidimas, bet jūs turite pridėti daugiau dalykų, pavyzdžiui,. ENDER EYE AND LAPIS ir emreld .emreld šarvai emreld įrankiai ir . kerintis stalas ir dirbiniai turi būti tikri kaip originalūs mano dirbiniai, prašome pridėti šiuos dalykus pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssss
Kitam žaidimui. Re: techninis atsakymas; žaidimas jau ištrintas. Turėčiau jį įkelti atgal, bet mėgaujuosi kitu panašiu lengvesniu žaidimu. Negaliu naudoti pelės ir per ilgai reikia sulaužyti blokus.
Gereuse
SMAGUMAS Man tai patinka, bet norėčiau, kad galėtumėte pataisyti vieną dalyką, kad dėl zombių jie atrodo šiek tiek gražesni, man atrodo, kad tai yra labai baisu. tai viskas thxs jei reikia atsakyk
Man labai patiko šis žaidimas, bet dabar jis neišsaugo mano pasaulių. Iš naujo įdiegiau šį žaidimą. Tada jis pradėjo veikti gerai, bet tik kelias dienas. pataisykite tai, tada nedvejodami skirsiu jums 5 žvaigždutes.
Aš mėgau šį žaidimą, bet ne dabar. mano sukurtas pasaulis tiesiog išnyko. Kiekvieną kartą, kai atstatau, jis dingo. Pataisykite tai
Šlykštu. Jokių nurodymų, kaip ką nors daryti. Minecraft wannabe, kuri nepavyksta. Vienintelis geras dalykas yra gyvūnų gausa maistui, bet kadangi jūs negalite susikurti savo prekių juostos, tai nieko verta.
EIK TU NAMAS KAIP GERAI. GERIAUSIAS. (PS.YRA GRSN)
Tai gana gerai priimti jį nieko panašaus į minecraft, bet jūs turite pmay su kitais
Hello world craft!, man labai patinka jūsų žaidimas ir jis man labai patinka. Žaidžiu jau gana ilgai. Bet aš norėčiau, kad ištaisytumėte kai kurias klaidas, kiekvieną kartą, kai padėjau bloką išgyvenimo kūrimo stalui, krosnims ir tt Ir atsijungęs grįžčiau, kai jo nebeliko. Ir kiekvieną kartą, kai ką nors įdedu į skrynią, tada atsijungiu (vienas žaidėjas) Viskas dingo su krosnimi, viskas dingo. Taigi ištaisykite šią klaidą, ačiū!. Gražios ir puikios dienos/popiečio/nakties. Prašome viršyti.
Šis žaidimas yra puikus, nors jame yra daug mažiau išteklių nei Minecraft, man tik labai patiktų, jei turėtume daugiau atnaujinimų, atsiprašau, kad įvedžiau alit, bet turiu klausimą per arti kur aš neršiu kiekvieną dieną, kai buvo vilkų gauja, kurią netyčia pamaitinau. netinkamas maistas ir turėjau juos nužudyti, po to maniau, kad jie vėl išnerš, gerai, jie to nepadarė, pasakykite man, kaip rasti daugiau vilkų
Ne pasileidžia!!!!!!!😬😬😬😬😈😈😈😢😢
Tai nuostabu, bet nesuteikiau jam 5 žvaigždučių, nes jame nėra gražiausių blokelių, o kartais jo trūksta, nes vis tiek būsite išprotėję, bet nežinau, ar tai mano telefono problema, bet
Tai tikrai nukrito iš savo šlovės. Apšvietimas išjungtas ir jis yra labai nepatogus. Dominuoja burnojantys 12 metų vaikai ir tai tinka tik norint mesti iššūkį, kad kažkas atrodytų gerai iš blogų dalykų. Reikia didelio atnaujinimo.
Liuks zaida
Ši programa iš pradžių buvo linksma. Tada aš gaminau geležį ir ji pasidarė tokia niūri. Kai rašau šį žaidimą, buvo sunku suprasti, ar dabar rašau ką nors teisingai. Žaidimą buvo sunku suvaldyti ir nužudyti bet kokius gyvūnus, nes tai nėra smagu. Jei žaidžiate šį žaidimą, nešvaistykite jam laiko, nes sudužo mano telefonas. Viskas taip lėtai. TAIGI, jei to nepanaikinsite, nesakyk, kad tavęs neįspėjau
Space Shooter: Galaxy Attack Arcade jrx
tai tinkama programa, tik palinkėkite, kad ji būtų kaip tikra Minecraft, pavyzdžiui, neršiančios minios, geresni valdikliai, pašalinkite trikdžius, dalyvaukite komandiniuose pokalbiuose ir pataisykite pokalbį
Anksčiau buvo toks nuostabus žaidimas, bet dabar jis net neleidžia man kurti su kaladėlėmis. Ir aš negaliu įjungti išgyvenimo režimo. Daugiau nesiūlyčiau, nebent tai ištaisytų
Geras žaidimas, nes pastačiau medinį namą, bet daviau jums 4 žvaigždutes, nes inventoriaus neužtenka, turite įdėti daugiau inventoriaus, pavyzdžiui, laiptų dėklas, šarvai, įrankiai, ginklai ir viskas, pataisykite šią programą dabar.