Post by harhkerranslowin on Feb 7, 2022 0:45:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак токени ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
Тази игра е хубава, но във всяко нещо има видео, което трябва да гледаме защо не можем да го отключим.......
Трябваше да й дам 5 звезди, защото това е много💖💖 страхотна игра винаги харесвам стила и модата много хубави😘😘
Тъй като обувката не работи, приложението за пола не работи почти всички приложения не работят, това е ужасна игра
미니특공대 월드 Аркади orp
Това е страхотна игра, но понякога се забива между тях. Много е досадно. Поправете тази грешка
Изтеглих го вчера, Въпреки че... добре е, че всички хубави неща са заключени и не знам как да ги отключа и отново не мога да видя кутията си за доставка освен всеки час. Не е честно, мисля, че трябва да правите артикули от кутията за доставка част от артикулите в магазина, надявам се, че можете да удовлетворите молбата ми. Благодаря ви
това е невероятно и всеки ще се наслади на тази игра❤❤
Това приложение не е толкова добро, защото след 5 минути ще ви е толкова скучно, когато го играете 😒
Тази игра е хубава, но половината нещо е отключване, когато също имам 1235 $
Тази игра е много забавна. И аз абсолютно обожавам да стилизирам момичето и да поставям сини отблясъци в косата й. Дори аз обичам да я слагам хубав грим. Също така просто обичам да избирам най-добрите тоалети за нея, защото днес не нося дрехите си на работа, училище и други места.
Харесвам приложението, освен че някои неща са заключени, това е истинска болка, а за малките деца нямаме пари да ги отключим😭
Ai обичам тази игра, толкова е забавна, хубава красива и повече обичам тази игра, целяща фен
Тази игра има толкова много разновидности на рокли, сандали, гримове, настройки за коса и бижута и т.н. Толкова много красиви магазини. Тази игра има толкова реалност. Добра работа ! Yaar .
Това е хубаво. Това е хубава игра, харесва ми. Толкова е добра за деца
Обичам тази игра, бих искал другите места да не са заключени. Не харесвам, когато трябва да купите пълна версия или нещо подобно.
Обичам тази игра много, благодаря ви, че направихте тази игра, защото обичам игри като тази, защото можете да се бунтувате, да видите на какво място сте и да се гримирате.
Това е страхотна игра, но Loading ме кара да полудея
Това е много добро приложение, толкова много функции, забавно е. Харесвам това приложение. Мисля, че всеки трябва да опита това, понякога е дразнещо заради рекламите, но добре, това е най-любимото ми приложение
Хубава игра, харесва ми, но няма много нива, така че я давам само с 3 звезди ✨
Играта е наред, просто имам нужда от други дрехи и предмети, които да са отворени, но не е така, че прави d играта скучна за мен, но все пак ми хареса
Не е нищо особено
Приятно ми е да играя тази игра! Наистина е забавно и лесно! Качеството е малко лошо, но се надявам скоро да го поправите!
Ммм... Харесвам тази игра. Тази игра е невероятно сладка и красива и всичко .хубава рокля и хубави неща превъзходна игра. Играя тази игра, когато играя тази Харесвам срещу игра, това също е като срещу игра. Но едно нещо е, че има някои реклами, така че моля, помислете за този проблем. Добре, благодаря. Добре до. 😁
Хубаво, стига да купите опцията без добавяне. 1,99 наистина си заслужава.
Твърде много реклами
Супер.. Добър за преминаване на времето и това също трябва да подобри някои графики като Wen ние поставихме очна линия, тя няма да се прилага известно време, когато играя, това е досадното нещо, което открих, а също така трябва да подобри графиката на роклите
Ragazza stilista delle stele Casual uuxu
スタイリストガール - 皆をゴージャスにコーデ! ミニゲーム tvf
Всичко още не съм я изтеглила,но съм сигурна,че ще бъде много яка игра
Току-що го изтеглих и трябва да кажа, че ми хареса, но защо почти всичко е заключено, аз се разочаровам от начина, по който всичко е заключено. Моля, намерете решение, защото дори включих връзката си за данни, но тя все още е заключена. Ако не поправите проблемите, ще го деинсталирам
Няма да изтегля бързо и да използва все повече и повече данни и в противен случай е хубава игра да продължи и да намали MB на тази игра
Предполагам, че играта е страхотна, но! Имаше много смущаващи реклами, докато играя 🥴🥴🙃 🙃
Добре е, но ако просто започнете да играете играта няма да отвори някои неща лошо, затова ви дадох 2 звезди.
толкова забавно и ми харесва..но в бъдеще ми се иска да имат повече избор на дрехи, съвместими с аксесоари за коса и обувки
Това е най-добрата игра за деца.
Не разбирам защо други части на играта са отключени и не могат да бъдат отключени.
Дадох му две, защото трябва да харчите пари и повечето от дрехите/роклите са много МНОГО скъпи плюс Вие получавате малки дрехи
И гарата е супер теглете я!!! Коко винаги измислят само готини игри!
Stilist Kız: Beni Güzelleştir Gündelik jfm
Харесвам тази игра, но не харесвам рекламите, не можеш да я обличаш с нещата, освен ако не ги купиш
Това е толкова прекрасна игра като името си. Има страхотни магазини и красиви рокли. Контролирането на част от играта се нуждае от малко подобрение поради толкова много реклами, но е хубава игра. ДОБРИ УСИЛИЯ..😍😘
Играта е добра е просто, че всичко това, което тя влиза вътре, за да се промени, а също така видях моя приятел да я играе, така че реших да я изпробвам и тя промени момичето, което използва, но аз мога да променя момичето, което използвам
хубаво, но повечето от елементите са отключени
интересна игра, но някои заключени функции са големи проблеми, тъй като е много лошо правило за отключване на функциите на тази игра, ние трябва да плащаме пари много лошо, това е просто игра и ще бъде по-добре, ако заключената функция трябва да се отключи с помощта на монети, събрани в игри
най-добрият начин да получите шанс да спечелите играта е да бъдете страхотен човек, който е бил в бъдещето. Единственият проблем не е само малка група хора, които не са същите като най-добрите във вашия район на собствения ви дом до върха и аз трябва да се справя с това вместо вас, момчета. Търсим час и половина от по-голямата част от по-голямата част от по-голямата част от по-голямата част от по-голямата част от по-голямата част от по-голямата част от най- 6 същото, което трябва да може да получи шанс да спечелиш играта е
Тази игра е v. добра за играч, но някои неща се заключват и не позволяват за използване и не отключваме с пари
Обичам тази игра . Има много модали. Но има толкова много реклами. Благодаря ти.
добре е, но почти всички неща са заключени и много загуба на пари
Твърде много реклами.... Деинсталиран