Post by harhkerranslowin on Feb 7, 2022 0:54:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Jackal Squad - Arcade Shooting 2022 version ▞▞▞
човече, обичам тази игра, радвам се, че видях рекламата, когато гледам реклами, макар че понякога те просто спират и продължава да прави това през цялото видео
Забавно за убиване на време БЕЗ РЕКЛАМИ!! аз и моите момчета харесваме играта. Страхотно е да изградите автомобила си.. опитайте го
Хаха на всички плачещи винени малки юнаци, които се оплакват от игра. Те трябва да правят пари, за да развиват играта глупаци. Спри да се оплакваш. Играта е забавна. Играя от няколко седмици. Предизвикателство. Продължавайте с добрата работа момчета.
Забавна игра, но режим на оцеляване, режимът на шеф не работи. Няма интернет връзка
страхотна идея, оформлението на играта е малко сложно
Страхотна игра
о, толкова е добра графиката е страхотна, представянето на играта НАИСТИНА ХАРЕСВАМ ТАЗИ ИГРА, толкова е пристрастяваща😍😍
тази игра ми напомня за игра, която играх, когато бях дете
Може и по-готино, но не знам как!
Забавна идея, но наистина трябва да има нови повече начини за получаване на ново оборудване, а не само чертежи при побеждаване на нива. Продължавам да се забивам, защото нямам достатъчно добро оборудване, за да издържа в някои от по-трудните нива.
Ако ги застрелям, войниците не умират
забавен ретро стрелец. страхотен синтезатор саундтрак. страхотно играете за няколко рунда наведнъж
Играта е наистина добра и интересна, забавна за игра и вълнуваща. Но подслушването е наистина много лошо, моля, поправете го
Връща куп спомени за игра на старата master система на Sega, когато бях дете, брилянтен екип хубав 1 ...много носталгия
Най-лесен и приятен интерфейс
хубаво.. чувства се като старата игра на nes
Твърде много монетизация, пречи и има резервоар от 20 $, който предотвратява завършването, всъщност многократно. Забавна основа
не е зле не от типа игра, която мислех, че е, но е добре..давам й 4 $tars..но си мислех, че ще са много по-големи превозни средства.и войници..
тази игра връща много спомени от детството ми. благодаря на разработчиците. препоръчва се.
просто не моята чаша чай
хубаво е да играя надграждане на моята игра от старата школа. добра работа администратор/разработчик.
omg това ви връща толкова много спомени 😭 играете на NES късно през нощта, опитвайки се да постигнете перфектното тичане и да не бъдете ударени 😎☆☆☆☆☆
Смейте се добре тази игра, мислех, че рекламата изглежда добре, така че я изтеглих, не бях разочарован 👍🏼
Връща ме във време, когато играех игри като тази като тийнейджър, какво мога да кажа за тази игра, носталгична е, връща спомени за това как бяха игрите тогава, забавна за игра Графиката все още е добра и определено се препоръчва да играете играта и да го изтеглите.
След етапа на обучение на моето първо ниво, враговете не умират. Пускат пари, но все още са живи и ме стрелят.
Еха. Нищо друго. Много по-малко реклами. Струва си времето.😀
фантастична игра, не е нужно да харчите пари, за да се насладите! страхотна работа зп
豺狼神兵 - 街機射擊 (Jackal jeep) 街機 yhi
٩ننفغه
хубава игра всъщност. но от днес изглежда подслушван. убивам враговете и те пускат златото си и т.н., но остават на бойното поле и продължават да стрелят по мен? моля, поправете този бъг възможно най-скоро
Не е Чакал😂
Реклами, докъдето окото може да види, на всеки бутон, който ви дава ВСИЧКО, дори ако това е „безплатна“ ежедневна награда. Не ме разбирайте погрешно, играта е проста и забавна, какво всъщност можете да играете с нея. Описанието всъщност трябва да гласи: „щракнете върху бутоните на нашите рекламодатели за няколко мижави награди и няколко минути игра“ имаше голям потенциал да бъде страхотна игра, но разработчиците са твърде алчни. Насладете се на вашите реклами.
пристрастяването се активира
много забавна игра според мен, много препоръчвам да играете тази
Вървете отново с играта... Помнете, за да се върнете... Помнете, за да го направите...
Thì ra là game của Việt Nam 🇻🇳 , game hay lắm 😘😘 Cho xin cái GiftCode đi
자칼 분대 - 아케이드 슈팅 (Jackal Squad) 아케이드 lbbz
Тази игра няма смисъл, защото не можете дори да победите ниво 2 Boss ниво 2 Boss ниво 2 Boss, защото е невъзможно без да харчите пари, ако не харчите пари, не можете да преминете това ниво, препоръчвам не играйте това, иначе просто ще получите ядосан и можеш да хвърлиш телефона си
Monster Legends Stratégie zqtp
Първи ден на игра. Забавен шутър без принудителни реклами. Дълга игра без да се налага да харчите пари.
Страхотна игра! Добър за прекарване на време и благодаря на разработчиците за актуализирането на предишния брой, за който докладвах. Препоръчвам да опитате, ако харесвате измамни игри.
Играта беше прилична, можеше да надстрои оръжията и вашето превозно средство, но трябваше да спра в зона 4 ниво 4, когато вече не можех да нанасям никакви щети на враговете, които се разхождаха.
страхотна игра. Наистина ще ми хареса тази игра и си спомням тази игра в моята стара игра на семеен компютър. добра работа админ..
Тази игра е гадна, че няма да стреля по нещата, по които трябва да се стреля
Страхотна игра, но основното оръжие спира да работи и враговете не умират!!!
Върна спомени, но не достатъчно добри през 2021 г
Рекламен симулатор 2021. Дори платих пари за предимство. Аз съм смукач. не бъди като мен. Така. много. Реклами. F това.
Như cặc
उकफ
)добре
тази игра е наистина много добра и е много пристрастяваща и губи време, ако знаеш какво правиш
Играта на Jackal Squad е като стрелба и взривяване през оригиналния Jackal за NES, когато бях малко дете през 1980-те. Натоварен е с зашеметяващ набор от оръжия, оборудване, умения и превозни средства. Нивата варират от буйна гора до военноморска база. Тази игра е страхотна!