Post by harhkerranslowin on Feb 7, 2022 0:57:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar generator kristalları ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Wars 2022 version ▞▞▞
men oynamisam yaxsi oyundur bilirsiz bu oynu yaxsi taniyram
superrrrrrrrr oyunduuu😏😏
Görünür, yaxşı işləyir, bir az çox reklam. Aşağıdakı bar çox bezdiricidir. AI funksiyası əla ideyadır, ilk qurğuları işə salmaq yavaşdır. Bir az daha oynayacağam.
Ən yeni "kiçik səhvlərin düzəldilməsi" daha çox reklamı daha tez-tez geri qaytardı. Yenilədiyimə görə peşmanam. Redaktə et - reytinqimi 3 ulduzdan 1-ə dəyişdim. Hər döyüşdən sonrakı reklamlar çox zəhlətökəndir. Yan qeyddə; 5-ci mərhələni asanlaşdırmaq üçün yeniləndikdən sonra təmizləmək hələ də çox asandır. Dəlicəsinə o.p cpu almadan əvvəl 44-ə çatdım. Bu oyunu oynayanların hamısı zəifdir. Pvp zarafatdır, mən onların əksəriyyətini başlanğıc səviyyəli əsgərlərlə məhv edirəm. Reytinq sistemini yeniləyin ki, vaxt ayırmağa dəyər olan insanlarla mübarizə aparım.
Medieval Kingdom Wars. Android · IOS. Подписаться 0. Здесь игрокам предстоит возвести своё средневековое королевство, не забывая участвовать в
Rise of Kingdoms: Lost Crusade · LilithGames · Öz sivilizasiyanızı yaradın! European War 4 : Napoleon · EasyTech · Napoleon dövrünün şöhrətini yaşatmaq və
Bu oyun əladır! Qrafikdən tutmuş oyuna qədər personajları təkmilləşdirməkdən zövq alıram, baxmayaraq ki, brilyantları bir az daha asan əldə etmək gözəl olardı, çağırışlar olduqca baha başa gəlir, amma bu, mənim üçün oyundan heç bir şey çəkmir, mütləq 5 ulduz
Yaxşı oyun, "xüsusi" simvolları əldə etməyi asanlaşdırın və xarakter birləşmə sistemi əlavə edin, bu gözəl olardı.
Çatışmayan strategiya, stickman mirası kimi hücum etməzdən əvvəl krallığın önündə yenidən qruplaşmaqdır.
Adam gucu yox golemi ful lvl eledim amma 2ci kralı udaõ bilmirem düzeldin oyunu
Heç yaxşı deyil
Əla💪💪🤟🤙👍👍👍👍👍👍👍👍👍🇹🇷🇹🇷
Reklam dolu, mikrotransaction Tower Conquest-in surətini itələdi. Mən hətta oyunu oynamamışdan əvvəl reklamlar tərəfindən vuruldu. Multiplayer, sadəcə olaraq ən aşağı səviyyəli vahidləri, asan və tamamilə zibildən spam göndərən AI-yə qarşısınız!
Kingdom Wars Strategi uzk
Mən bütün bölümlərin keçdim sonra bütün super əfsanələri xarakterləri aldım hamısında endless modenin pul hiyləsi nədə heç nə işlətmədim
Kingdom Wars APK MOD [v.1.6.7] for Android - ModFree
Oyunu bəyəndim, tək məsələ ondan ibarətdir ki, təkmilləşdirmələr zəhlətökəndir, təkmilləşdirmələrin qiymətini aşağı salsanız daha yaxşı ola bilərdi. Və ya əks halda mənə elə gəlir ki, tərtibatçılar daha çox qazanc əldə etməkdən narahatdırlar.
oynadığım ən yaxşı müdafiə oyunu 5-ci fəsilə çatana qədər bu oyunu çox sevirdim Lənətləndim... Mən 1 səviyyəni sözün əsl mənasında məğlub edə bilmirəm.. onlar bunu qeyri-mümkün etdilər... Hər şeyi məhv edən Səviyyə 30 Döyüş Qurdu var və o, 2 hitdən ölür.. 16 salamandrim və 17 qolemim var... pvp-də 400 - 75 kimiyəm.. pis səhvdir bilmirəm... amma səviyyə qazanmaq mümkün deyil. 3.. cəhənnəm bir insan 75-ci səviyyəyə necə çata bilər?
В нашем обзоре игры Medieval Kingdom Wars вы узнаете, что может получиться, если задумать отличную игру в духе классической Knights of Honor
Oyun 1-ci fəsil üçün yaxşı işləyir, lakin bəzən digər fəsillərdə mən bir səviyyəni tamamladığım zaman oyun onu tamamlanmış səviyyə hesab etmir.
əla oyundu
Yaxşı Oyundu
Kingdom Wars is an Adventure-based, MMORPG, RTS, Fantasy-based, and Combat video game created and published by Reverie World Studios.
çox gözəl oyundu tövsüyə edirəm
Bu oyun yaxşıdır amma səviyyəni yüksəltdiyimiz zaman səviyyəni yüksəltmək üçün çoxlu pul lazım olacaq xarakter var ki, onlar maksimum səviyyəyə qədər çox pula ehtiyac duyurlar və siz xarakter almaq üçün çox almaz vermirsiniz, lakin oyun yaxşıdır, amma çətin söz söyləmək lazımdır və oyunu təkmilləşdirin Və birinci səviyyədə siz 5 lakh rupi verirsiniz, lakin 2 və digər səviyyədə 1 lakh rupi vermirsiniz.
Çox asılılıq yaradır. Döyüşçülərin maketləri çox yaxşı işlənib! Bu oyundan YouTube-da itməkdən daha çox həzz alacaqsınız.
Layiqli kampaniya ilə əyləncəli solo oyun. AMMA... Sürətli vahidlərin absurd miqdarına görə PvP əsas etibarilə oynanılmazdır, Bull xüsusilə hər kəs tərəfindən atılır. Ya dərhal infiltrator əldə etmək üçün brilyantları məhv etməlisiniz, ya da heç vaxt reytinqdə 2-ci lvl-dən yuxarı qalxa bilməyəcəksiniz. Əlinizdə olan hər hansı bir ağır qurğu ilə birtəhər güclə işləsəniz belə, Lvl 6 ilə qəzaya uğrayacaqsınız və yanacaqsınız, çünki uyğun sistem sizi 350000 at gücünə və maksimum Şiraya malik lvl 9-a qarşı məcbur edir.
cox yaxsi oyundu
Анонсирована Total War Battles: Kingdom
İstənilən maksimum limit-break simvolu (o, səviyyə 30-a çatdıqda) simvol çağırış fırlanmasından çıxarılmalıdır. Xarakter çağırışına qızıl və ləl-cəvahirat xərcləmək və maksimum vahidinizin göründüyünü görmək BÖYÜK qüsurdur... yalnız "maksimum səviyyə" xətası ilə qarşılaşırsınız və sonra siz 40k/80k qızılla kifayətlənmək məcburiyyətində qalırsınız.. zəhmət olmasa bunu düzəldin.
telefon oyunlarına gəldikdə, bütün döyüşçülərinizi hərəkət etdirə və hansı simvolların köçürülə biləcəyini seçə bilərsiniz.
30 günlük qiymətli daş paketi iki dəfə ödədim. pul hesabımdan çıxdı və oyunda alış uğursuz oldu. xoşbəxt deyiləm və pulumu geri istəyirəm. Mənim hesabımdan pulun çıxarılmasına dair sübut var
Böyük vaxt itkisi. Xəzinə düşmə dərəcələri gülüncdür və əfsanə vahidləri üçün çəkiliş dərəcələri əmilir. Pulsuz oyun üçün yaxşı.
qızıl və ya daş-qaş almaq üçün sərf etməyə ehtiyac olmadan kifayət qədər uzun oyun vaxtı ilə pis oyun deyil.
Bu oyun çox gözəl deyil 😠😠😠 sonra 58-ci epizodda tamamlamaq o qədər çətindir və ondan sonra o qədər çətindir ki, hətta tamamlaya bilmirsən The Əfsanəvi qəhrəmanlara ehtiyacınız var
Условно-бесплатная стратегия Total War Battles: KINGDOM ...
ÇOK İYİ AMA SANKİ BİRAZ MANTIKSIZ.ÇÜNKİ TAHDAYLA BİR GOBLİN TAŞ KULEYE VURUYOR.TAHTANIN KIRILMASI LAZIM.KULENİN DEĞİL.ÇOK MANTIKSIZ.UMARIM YAKIN ZAMANDA DÜZELTİRLER
Möhtəşəm oyun uşaqlar👌🏾 Bir az vaxt keçirmək, yeniləmələri daha çox görmək üçün gözləmək istədiyiniz zaman həqiqətən çətin və yaxşı, lakin ümumilikdə əla oyundur.
Permainan 2 3 dan 4 pemain Penyelakuan jeyl
Kingdom Wars: The Plague for PC Reviews - Metacritic
Təmiz pay2win pvp oyunu ilə ilk 2-3 qələbənizdən sonra siz açıq-aydın $$ və sizdən çox saat sərf etmiş insanlarla qarşılaşacaqsınız. PVE layiqli, lakin pvp istəyirsinizsə, 100% çəkinin
Reklam bölmənin seçimi olduğu oyunun aşağı hissəsində kəsilir... mən bunu görə bilmədiyim üçün belə olduğunu düşünürəm. Reklamı silə bilmirəm, buna görə nə mənası var