Post by morcadesriecryp on Feb 18, 2022 7:08:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Bomber! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Bomber! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها منابع را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Planet Bomber! 2022 version ▞▞▞
بازی عالی است، اما تبلیغات نه تنها خیلی زیاد اتفاق میافتد، بلکه گاهی اوقات علامت X روی آنها دردسرساز است. من توصیه می کنم تبلیغاتی را انتخاب کنید که X کوچک ندارند.
این یک بازی خوب است که باور نکردنی خنده دار به آن ساده است
به سرعت خسته کننده می شود اما مفهوم جالبی است. ممکن است برخی از مردم این را دوست داشته باشند اما در این بازی کار زیادی برای انجام دادن وجود ندارد و نسبتاً خسته کننده است.
ایده خوبی در اینجا وجود دارد که بسیار ضعیف اجرا شده است. توسعه دهندگان واقعاً باید این را به تابلوی طراحی برگردانند. بعد از اینکه قفل تمام سلاح های موجود را قبل از پرداخت قیمت مضحک 32 دلار در ماه که تقریباً هیچ هزینه ای به شما نمی دهد، باز کنید، از انجام این بازی به طرز بی حسی خسته خواهید شد.
بازی خوبی است اما تبلیغات بسیار زیاد، به معنای واقعی کلمه بعد از هر سطح یک تبلیغ 30 ثانیه ای وجود دارد که نمی توانید از آن بگذرید. و 7.99 در هفته برای عضویت نخبگان. بعد از یک روز آن را حذف کرد
VPCabs Virtual Pinball - صفحه اصلی | فیسبوک
دوست داشتم 💘 خوب است، اما من دوست دارم احساسات بیشتری از سیاره ببینم یا سطح سیاره را بالا ببرم تا متفاوت به نظر برسد یا چیزی در همین راستا. اما در غیر این صورت بازی عالی است.
Planet Bomber! Παιχνίδια arcade kmar
من این بازی را فقط چند دقیقه انجام دادم، بنابراین ممکن است نادرست باشد، اما برای من خیلی سرگرم کننده نیست زیرا تنها کاری که شما واقعاً انجام می دهید این است که یک دکمه را بارها و بارها کلیک کنید و تماشا کنید که موشک ها یک دایره را تخریب می کنند.
... (Minecraft Earth (Mojang/Xbox Game Studios for Android, iOS ... Bomber Crew, $7.49, 50%, $5.99, 60% ... Plutobi : The Dwarf Planet Tales, $4.49
Planet Bomber! อาร์เคด eya
Planet Bomber! Arkádové kvsb
بازی start از شما می خواهد که در صورت عدم پرداخت هزینه برای هر سیاره ای که نابود می کنید، فوراً 7.99 بپردازید، به معنای واقعی کلمه فقط چند ثانیه طول می کشد تا آنها را منفجر کنید. ارزش نصب این بازی را دارد زیرا واقعاً بدترین نوع برنامه است. من به توسعه دهندگان توصیه می کنم که تبلیغات را بعد از هر سیاره حذف کنند و به بازیکنان انگیزه بدهند که فعالانه تمایل به تماشای تبلیغات داشته باشند. صادقانه بگویم، هر چند همانطور که این بازی ایستاده است، من حذف نصب را توصیه می کنم
دانلود Planet Bomber نسخه 1.2(3) برای اندروید
خوب به محض شروع برنامه موشک ها به سیاره حمله می کنند ... می توانید به صورت دستی موشک ارسال کنید.. اما نکته اینجاست؟ موشک های خودکار دیگر کار را برای شما انجام می دهند..... کمی طول می کشد، اما شما در نهایت این سیاره اول را نابود می کنید.. روی سیاره دوم.. حدود 10 ثانیه طول کشید.. یک تبلیغ دیگر... من فقط آن را تصور می کنم. از اینجا بدتر میشه پس حذف نصب کردم...
بازی خوب بود تنها مشکل این است که هیچ موسیقی ندارد، بعد از اولین سیاره من خسته کننده شد و فقط به افکت های صوتی بیشتری نیاز دارد!
Am I the only one on this planet who is asking myself what heck everyone was smoking when they read this book and actually enjoyed it?
Planet Bomber وجود دارد ، جایی که بومبرمن روزانه در آنجا تمرین می کند. پس از معرفی شکل دهنده (در صورت تغذیه) Pommy ، Charaboms به
بازی عالی است، همه چیز بسیار روان است تا زمانی که به سیاره 55 برسم، شروع به عقب افتادن می کند، تبلیغات زیادی وجود دارد اما مشکلی نیست زیرا من فقط می توانم وای فای را خاموش کنم و وقتی این بازی را دانلود کردم وای فای را خاموش کردم و آن را بازی کردم، سیاره 65 را دوست داشتم و زمانی که بازی را متوقف کردم... و صبح روز بعد بازی را باز کردم و دوباره در سیاره 1 شروع کردم، اما سطح من همچنان همان است، اما دوباره به من کجا بودم. من فقط می خواهم مطمئن شوم که آیا واقعاً اینطور است یا خیر.
نوعی پرداخت بیشتر برای برنده شدن در بازی، فقط به نظر نمیرسد بازیای است که میتوانید زمان زیادی را در آن صرف کنید، به دلیل تعداد اضافهها
باشه اتلاف وقت با این حال من AD-Free را خریدم، و می گوید خرید ناموفق بود. پول از موجودی Play من خارج شد و نمیتوانم خریدهایم را بازگردانم یا درخواست بازپرداخت کنم. اگر این نبود، نرخ آن بالاتر است.
وقتی چند کشتی پرستیژ دارید، دیگر نیازی به انجام کاری نیست. من الان در کمتر از نیم ساعت به سطح 100 میرسم و یک کشتی پرستیژ دیگر میگیرم، پس آیا لایه های بیشتری از اعتبار وجود دارد یا اساساً بازی تمام شده است؟
من این بازی را دوست داشتم و کسانی که به دلیل تبلیغات مشکل دارند لطفاً آن را به صورت آفلاین (با وای فای یا داده تلفن همراه) بازی کنند.
این بازی وحشتناک است. هیچ فایده ای ندارد. حتی بازی هدر دادن زمان خوبی نیست. این کاملا تصادفی است، نه اینکه به تبلیغات بی پایان اشاره کنیم. سپس آنها از شما می خواهند که 7.99 دلار در هفته بپردازید. هفته!!!!! بدون تبلیغات نه ممنون ظرف 15 دقیقه پس از دریافت حذف نصب می شود
درست مثل بقیه TO MANY ADS در هر گوشه یک تبلیغ وجود دارد و دقیقاً مانند بازی های EA است که می توانید برای پیشرفت سریعتر هزینه کنید، اما اگر این کار را نکنید سال ها طول می کشد تا پیشرفت کنید، بازی لعنتی حتی می خواهد که به محض اینکه چیزی بخرید. شما برای اولین بار آن را باز می کنید و می خواهید یک اشتراک ماهانه 8 دلاری در یک بازی بدون محتوا بخرید. دردت رو نجات دادم دانلود نکن
بنابراین من تبلیغات را دوست ندارم، اما اشکالی ندارد و فقط می گویم چرا برخی از رئیس ها راحت تر از سیارات هستند؟ نکته حرفه ای: اگر به نسخه پایین نگاه کنید، ارتقاهایی وجود دارد، می خواهید قدرت را ارتقا دهید تا آسیب بیشتری به موارد سخت تر وارد کنید یا برای همیشه این کار را انجام می دهم.
Planet Bomber! Arcade irti
جالب بود، تا زمانی که متوجه میشوید هر بار که سیارهای را نابود میکنید، تبلیغی دریافت میکنید (معمولاً غیرقابل رد شدن). متوجه شدم، شما می توانید برای خلاص شدن از شر تبلیغات هزینه کنید. اما تبلیغات بسیار زیادی برای گیم پلی کمی در اینجا وجود دارد.
من از باز کردن قفل تمام سلاح ها و دیدن گرافیک خوب تمام سیاره ها لذت می بردم همچنین بازی فوق العاده ای است!
مشکل اصلی من در مورد بازی این است که وقتی میخواهید از موشکهای مخصوص خود استفاده کنید نیمی از زمان، هدف شما را نیز تغییر میدهد.
بازی خوب است، همان چیزی است که شما انتظار دارید، به افرادی که از تبلیغات شکایت دارند، میتوانید «سیارهها را بمباران کنید»، من همه شما را احمق جلوه میدهم، اگر آن را دارید وایفای و دادهتان را خاموش کنید، پس نه تبلیغات
جالب است، هرچند لطفا تبلیغات کمتری داشته باشید، بسیار سرگرم کننده خواهد بود
SpongeBob: Krusty Cook-Off Vabaajamängud tbkt
این برای مدتی سرگرم کننده است، اما به زودی به جایی می رسد که حتی با ارتقاء، سلاح هایی که در دسترس دارید به سادگی برای نابود کردن یک سیاره زمان می برد. اما برای یک دقیقه داغ سرگرم کننده است.
این بازی تبلیغات زیادی دارد من فکر می کنم بازی های دو بعدی بهتر از این بازی هر سیاره ای است که من نابود کردم دوباره و دوباره به تبلیغات زیاد
planet bomber که توسط Happy Panda Games ساخته شده است در زیر دسته آرکید ذکر شده است. نسخه فعلی 1.2 است که در 2018-10-23 منتشر شده است.
روی صفحه تبلیغات گیر می کند این بازی را دانلود کنید، و تا جایی که من تا به حال دریافت کردم، به شما اطلاع داد که قرار است اطلاعات بازی من را جمع آوری کند. هرگز نتوانستید بازی را بازی کنید، سعی کنید آن را ببندید و دوباره باز کنید. سعی کنید گوشی را خاموش کنید و گوشی را مجددا راه اندازی کنید، سعی کردم آن را حذف نصب و دوباره نصب کنید.. فکر می کردم این بازی خوبی به نظر می رسد، اما من هرگز این فرصت را پیدا نکردم که حتی آن را امتحان کنم.
Captain TNT؛ ساختمان را با تیانتی تخریب کنید - آخرین خبر
Planet Bomber!